Ik heb de kleur 03-natural maar bij mijn huid zou een iets donkerdere kleur beter tot zijn recht komen. Hij blijft goed zitten, houd mijn gezicht matte en maakt mijn huid net een beetje egaler waardoor ik er frisser uitzie. Readers often ask me what are my absolute, all-time favorites, and now you can find my current and long-time favorites all in one place! Mooie en fijne review! De dekking van de Max Factor Facefinity Compact vind ik licht tot medium, als je het lichtjes aanbrengt. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING. Ben jij benieuwd naar deze poeder foundation? Support Temptalia by shopping the retailers below! Heb jij weleens een poeder foundation geprobeerd? Er zit geen sterke/specifieke geur aan. De vernieuwde Max Factor Facefinity zit in een klein, handzaam formaat, ontworpen voor in iedere tas en ideaal om thuis of onderweg te gebruiken voor een dagelijkse make-up look. Speciaal ontworpen voor iedere tas en ideaal om thuis of onderweg te gebruiken! Ik gebruikte altijd de spf15..02 ivory.. Dit spul was zo echt. “Wanneer je een lang houdende foundation wilt, die gemakkelijk is aan te brengen, die aan je persoonlijke wensen kan worden aangepast en een dekking biedt die blijft zitten, dan is Max Factor Facefinity Compact het antwoord op al je cosmetische gebeden. Read now. #beauty A maximum impact, minimal fuss mattifier, its small portable shape is designed to fit any bag, making it perfect whether applying at home or on the go to achieve an everyday make up look. Zoek je echter wat meer dekking dan is deze Max Factor Facefinity Compact niet ideaal voor jou. Op de foto links mijn gezicht zonder producten en op de foto rechts mijn gezicht met de Max Factor Facefinity Compact in Ivory. Heb je een druk leven en niet zoveel tijd? Lees dan nu zeker mijn uitgebreide review van deze Max Factor Facefinity Compact … SPOTLIGHT ON ARTISTRY. Are you new to the world of foundation or have you never felt like you've found an ideal shade match? ik gebruik soms ook wat poeder als ik er in de winter wat bleekjes uitzie of om de roodheid in de zomer wat te camoufleren . Thank you for your support! Ik heb de lichtste kleur ontvangen, namelijk Ivory, en ik vind hem vrij donker. We hope you'll consider supporting Temptalia by shopping through our links below. #003 Natural En de verpakking is zo leuk. Max Factor lanceert opnieuw de door veel fans geliefde Max Factor Facefinity Compact! Home Products Makeup Face Foundation Pressed Powder Facefinity Compact Foundation Powder. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle!